SALON STELLA

MANICURES, CND SHELLAC, ACCESSOIRES

MANICURES

SALON STELLA BIEDT DE IDEALE VERZORGING VOOR JOUW NAGELS

3816610f-287b-4499-bf5c-07099f980d0d-5889-0000029de98b2e1c

Door invloeden van buitenaf kunnen uw handen en nagels erg broos en droog zijn. De ideale verzorging is dan een manicure behandeling. Afhankelijk van het seizoen en de conditie van uw nagels en handen maken we een keuze tussen een basis of luxe behandeling. Na een manicure behandeling voelen uw handen als herboren. Wilt u een afspraak maken voor een manicure behandeling? Bezoek onze Facebookpagina, bel ons op 06 33 58 08 00 of neem contact op via het contactformulier! Een overzicht van onze prijzen vindt u hier. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

BASIS MANICURE

BASIS MANICURE

In model vijlen van de nagels
Nagel badje met cuccio bruistablet
Nagelriemen losmaken
Velletjes verwijderen
Massage met Cuccio crème

LUXE MANICURE

LUXE MANICURE

Hetzelfde als basis manicure
Scrubben
Masker
Pakking

LUXE MANICURE + SHELLAC

LUXE MANICURE + SHELLAC

Hetzelfde als luxe manicure
Shellac behandeling

CND SHELLAC

PERFECTE KWALITEIT IN COMBINATIE MET PROFESSIONELE BEHANDELING

salon-stella-manicure

CND Shellac zorgt voor twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. Vaak zelfs tot drie weken afhankelijk van de kwaliteit van uw eigen natuurlijke nagels en omgang ermee. Shellac is op dit moment niet meer weg te denken bij de salons en bij menig vrouw. In tegenstelling tot een gel polish of gellak is CND Shellac een open product waardoor het ook behandeld dient te worden met solar oil en de natuurlijke nagels dagelijks gevoed en verzorgt worden. Het is een veilig product, tevens geschikt voor zwangere vrouwen. CND Shellac is een gespecialiseerde behandeling die uitsluitend uitgevoerd kan worden door een gecertificeerde nagel salon. Salon Stella beschikt over diverse certificaten welke behaald en bijgehouden zijn bij CND Nederland. Elke behandeling start met een basis manicure waarna de Shellac gezet wordt. Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten. Komt u op een vervolg afspraak incl. verwijderen, dan zal er een nourishing remover op een CND foil wrap aangebracht worden. Welke aan de nagels gewikkeld word en de shellac binnen 5-8 minuten loslaat en word met een bokkenpootje voorzichtig verwijderd. Er wordt niet gevijld op de nagels wat beschadiging aan de nagelplaat voorkomt. Daarna zal eventueel een nieuwe kleur aangebracht worden of uw nagels gepolijst worden. Shellac kan zowel op hand als teen nagels aangebracht worden. Wilt u een afspraak maken voor een behandeling met CND Shellac? Bezoek onze Facebookpagina, bel ons op 06 33 58 08 00 of neem contact op via het contactformulier! Een overzicht van onze prijzen vindt u hier. Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden.

ACCESSOIRES

SHOP NAAR HARTELUST DE LEUKSTE ACCESSOIRES BIJ SALON STELLA

combi

Salon Stella biedt u een groot aanbod aan sieraden en accessoires. Wekelijks hebben wij nieuwe voorraad! Onze collectie oorbellen is uitmuntend, van Ibiza oorbellen, handgemaakt en dus uniek in model en kleurstelling. Maar we hebben ook trendy en klassieke modellen. Tevens hebben wij strandtassen, Ibizatassen, clutches en schoudertassen in ons assortiment, maar ook armbanden, horloges en sjaals. Op het gebied van mode en trends voor ieder wat wils. En niet onbelangrijk: alles is zeer betaalbaar. De accessoires kunnen uitsluitend op afspraak bekeken en opgehaald worden. Verzenden is mogelijk (verzendkosten voor de koper). Verzendingen tot twee kilo in enveloppe of brievenbusdoos € 4,25 (incl. track and trace). Verzendingen tot tien kilo worden verstuurd als pakket € 7,00 (incl. track and trace). Klachten i.v.m. een accessoire van Salon Stella, mits ongedragen en onbeschadigd, kunnen we u in overleg binnen 7 dagen nieuwe toesturen of geld retourneren (verzendkosten is voor eigen rekening). Heeft u nog vragen? Bezoek onze Facebookpagina, bel ons op 06 33 58 08 00 of neem contact op via het contactformulier!

CERTIFICATEN

SALON STELLA IS OP VEEL VLAKKEN EEN GECERTIFICEERDE NAGELSALON

salon-stella-stella

Salon Stella is gecertificeerd door CND Nederland. Dit is van belang om de kwaliteit en duurzaamheid van een CND nagel na te streven. Na elke klant wordt er gereinigd met barbicide, s ’werelds enige systeem dat vrijwel elke bacterie en schimmel dood. Salon Stella heeft diverse certificaten behaald, die u hieronder kunt zien. Neemt u een nagelbehandeling bij Salon Stella, dan kunt u er van uit gaan dat u op professionele en hygiënische wijze wordt geholpen. Heeft u nog vragen of wilt u graag een afspraak inplannen? Bezoek onze Facebookpagina, bel ons op 06 33 58 08 00 of neem contact op via het contactformulier!

Start typing and press Enter to search